Smenjeno kompletno rukovodstvo opštine Kučevo

Kučevo

Događaji

Smenjeno kompletno rukovodstvo opštine Kučevo

Foto: ekučevo.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Smenjena predsednica opštine Kučevo, Slavica Bulutić, njena zamenica, pomoćnici i članovi Opštinskog veća. 

Većinom glasova lokalnih odbornika, po hitnom postupku danas je smenjena predsednica opštine Kučevo, Slavica Bulutić, koja je na tu funkciju stupila 17.decembra 2018.godine, glasovima te iste većine. O tome se možete informisati OVDE 
Za novog predsednika opštine izabran je Vladimir Stojanović, koji je do sada obavljao funkciju predsednika Skupštine opštine Kučevo. 

Za novog predsednika Skupštine opštine Kučevo izabrana je Mica Lukić Radenković, dosadašnja zamenica predsednice opštine, a nju će na toj funkciji zameniti Nebojša Mitrović. 
Na današnjem zasedanju razrešeni su dužnosti i članovi Opštinskog veća i izabrani su novi, a to su: Zoran Kuzmanović, Goran Pejić, Slaviša Marijoković, Ljubiša Vojić, Sanja Vukojević, Miloš Petrović, Davor Stanojević i Dragan Milosavljević. 
Smena kompletnog rukovodstva opštine Kučevo dogodila se na vanrednoj sednici Skupštine opštine sazvanoj po hitnom postupku, a na osnovu pismenog predloga trećine odbornika.
Zbog čega su se ove smene u vrhu kučevačke vlasti desile, i to po hitnom postupku, niko zvanično nije želeo da komentariše.

Tok glasanja

Odbornici Skupštine opštine Kučevo danas su glasali tajno, putem glasačkih listića. Od 31 prisutnog odbornika za smenu rukovodstva opštine i izbor nove vlasti glasalo je njih 24 iz Odborničke grupe predvođene SNS-om. Sedam prisutnih odbornika opozicije nisu želeli da glasaju,niti su predali glasačke listiće, saznaje E-Braničevo.

Lokalni parlament Kučeva ima 43 odbornika. Većinu sa 25 odbornika čini koalicija SNS, Ljajićeva SDPS, Vulinov Pokret socijalista i Karićeva Snaga Srbije. Opoziciju čini GG " Doktor Darko Blagojević" sa 18 odbornika.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top