Sportska takmičenja za radnike javnih preduzeća i ustanova

Požarevac

Sport

Sportska takmičenja za radnike javnih preduzeća i ustanova

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Počele radničke sportske igre „Majski prijateljski susreti“ sindikata javnih preduzeća i ustanova sa teritorije grada Požarevca.

„Majski prijateljski susreti“ prvi put su organizovani 2007. godine i Požarevac je jedini u Srbiji koji organizuje ovakva takmičenja.

„Sportski susreti radnika javnih preduzeća i ustanova, različitih službi, jedna su od onih stvari koja će nas zbližiti i uputiti jedne na druge. To je naročito bitno zbog važnog i odgovornog posla koji obavljaju, a koji povremeno zahteva i opuštanje i zabavu, a kada u tu zabavu onda uključimo i sport dobijemo „Majske susrete“. Dobra strana svega ovoga su i zdravlje i fizička kondicija. Možda kondicije i nedostaje, ali sigurno ne nedostaju dobro raspoloženje i želja da se osvetla obraz preduzeća i ustanova iz kojih dolaze“, rekao je Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave Požarevac.

 

Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave Požarevac

U takmičenju učestvuju: PU Požarevac, JP „Pošta“, JKP „Vodovod i kanalizacija“, JKP „Komunalne službe“, Zavod za javno zdravlje Požarevac, KPZ „Požarevac“ u Zabeli, prosvetari, „Vodoprivreda“, JKP „Parking servis“, Opšta bolnica Požarevac, „Prim“ Kostolac, „Kostolac usluge“, „Georad“, „Autotransport“ i Gradska uprava Požarevac.

Radnici će se takmičiti u malom fudbalu, odbojci, basketu, pikadu, stonom tenisu, streljaštvu, nadvlačenju konopca i rublovu,  a „borilišta“ su u SC „Požarevac“, OŠ „Sveti Sava“, Poljoprivrednoj školi sa domom učenika „Sonja Marinkovič“, Streljani „Strelac“ i Dunav u Kostolcu kod plaže.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top