Centar grada - gradilište

Požarevac

Događaji

Centar grada - gradilište

Foto: pozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Intenzivirani radovi u centru Požarevca u centralnoj Mesnoj zajednici Bulevar.

Radovi u ulici Davorjanke Paunović privode se kraju, a počeli su i na raskrsnici Lenjinove, Takovske i Voje Dulića.


Radovi u ulici Davorjanke Paunović

Radovi u ulici Davorjanke Paunović koštaju oko10,8 miliona dinara, a izvođač radova je Preduzeće za puteve Požarevac(PZP).

U okviru ovih radova izvršena je izmena podzemnih instalacija i građenje betonskih objekata JP Toplifikacija i ED Požarevac, kao i uklanjanje bespravno privremeno podignutih objekata (garaža) sa platoa. Popločane su staze kod muzeja i ostaje još da se asfaltira i poploča ostatak ulice. Takođe, na ovom mestu je od podzemnih radova izvedeno odvajanje kišne i fekalne kanalizacije koja nije urađena godinama unazad.


Lenjinova ulica

Članovi Gradskog veća, Dalibor Miljković, zadužen za komunalnu infrastrukturu i Mlađan Nikolić zadužen za mesne zajednice, obišli su ove radove .

„Radovi na rehabilitaciji, obnavljanju, zameni i ojačavanju dotrajalog kolovoza i trotoara, proširenja i uređenja raskrsnice ulica Takovska, Lenjinova i Voje Duluića, počeli su 17.jula. Vrednost je oko 14.5 milona dinara, a rok za završetak radova je 30 dana“, naveo je Dalibor Miljković. 


Radovi na uglu Lenjinove i Takovske

Biće izvršena i zamena podzemnih instalacija i gradnja betonskih podzemnih objekata JP Toplifikacija.

„Molim građane da koriste alternativne putne pravce kako bi se izbegle saobraćajne gužve i apelujem na vozače da ne parkiraju svoja vozila u zoni izvođenja radova,“ rekao je Mlađan Nikolić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top