A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Dan otvorenih vrata u Politehničkoj školi (FOTO) - politehnicka - dan
Dan otvorenih vrata u Politehničkoj školi (FOTO)

Požarevac

Društvo

Dan otvorenih vrata u Politehničkoj školi (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Svaka pomoć osnovcima pri odabiru budućeg zanimanja je značajna.

Politehnička škola Požarevac i ove godine organizovala je Dan otvorenih vrata za svršene osnovce kako bi im pomogla pri odabiru zanimanja. Budući srednjoškolci imali su priliku da upoznaju profesore i pogledaju kabinete u kojiima bi pohađali nastavu, ukoliko se odluče za Politehničku školu.


„Tokom obilaska osnovci su mogli da vide kabinet za nastavu na smeru saobraćaj. Najzanimljiviji je svakako simulator vožnje koji su mogli i  da isprobaju, ali tu su i druga nastavna sredstva iz oblasti saobraćaja na kojima mogu da testiraju svoje reflekse. Na poligonu se odvijala demostraciona vožnja, gde su učenici imali priliku da sa zadnjeg sedišta dožive ovakav vid vožnje, koji je obavezan tokom školovanja“, rekao je Darko Radovanović, direktor škole.

Oblast elektrotehnike sprovodi se u savremenim i dobro opremljenim kabinetima. Pored toga, u školi je dobro opremljen kabinet informatike, ali naredne godine očekuje ga  osavremenjavanje. 

U biblioteci su dobili sve informacije vezane za upis i smerove koje škola nudi. U oblasti saobraćaja to su tehničar drumskog saobraćaja i vozač motornih vozila, a u oblasti elektrotehnike: elektrotehničar za termičke i rashladne uređaje, elektro instalater i autoelektričar.


Pored toga, u školi ima i vannastavnih aktivnosti u vidu sekcija, naročito je aktivna dramska i sportska. U fikulturnoj sali odvijaju se razni sportski turniri, a danas je bio turnir u stonom tenisu. 
Tokom posete osnovcima i njihovim roditeljima bili su na raspolaganju profesori koji su odgovarali na sva pitanja.
 

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top