Grad domaćin se priprema za Svetsko prvenstvo u karateu

Požarevac

Događaji

Grad domaćin se priprema za Svetsko prvenstvo u karateu

Foto: Bane Dmitrović

How Good Of A Friend Are You Really?

Delegacija Svetske karate konfederacije u radnoj poseti Požarevcu povodom velikog takmičenja u novembru čiji je domaćin grad Požarevac.

Delegaciju koju su činili predsednik Marko Nicović, potpredsednik Terry Boyle i generalni sekretar Srpske karate Unije Rada Stopić, primili su gradonačelnik Požarevca Bane Spasović, predsednik gradske Skupštine Bojan Ilić, predsednik Saveza sportova Požarevca Zlatan Kostić i gradski sekretar za sport Ana Miljanić. 
Tom prilikom gradski čelnici informisani su o detaljima organizacije Svetskog WKC Prvenstva koje će se održati u Požarevcu od 15. do 17. novembra ove godine i na kojem se očekuje učešće oko 1.000 takmičara.

Grad je dao punu podršku organizaciji ovog izuzetno značajnog sportskog događaja koji će Požarevcu doneti veliki interes u promotivnom, statusnom, socijalnom ali i finansijskom smislu.

Nakon potpisivanja ugovora o definisanju obaveza koji su potpisali Marko Nicović i Zlatan Kostić, delegacija je obišla sve smeštajne kapacitete u gradu i Viminacijumu i obavila sastanak sa direktorom Sportskog centra Nenadom Mitićem. 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top