Izabrani najbolji sportisti u opštini Petrovac na Mlavi (FOTO)

Petrovac

Događaji

Izabrani najbolji sportisti u opštini Petrovac na Mlavi (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U organizaciji Sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi, a pod pokroviteljstvom opštine, uručene su nagrade najboljim sportistima i ekipama za 2018. godinu.

U kategoriji najbolja muška sportska ekipa, nagrada je dodeljena rvačkom klubu „Zmajevi“  iz Petrovca na Mlavi, a najbolja ženska ekipa u 2018.godini je ŽRK “Sloga“.

Najbolje ekipe zrk Sloga i RK Zmajevi

Za najbolju sportistkinju opštine Petrovac proglašena je Jelena Končar, članica ženskog rukometnog kluba „Sloga“, a Borko Đorđević, član rukometnog kluba „ Sloga“ je u 2018.godini bio najbolji sportista.

Najbolja sportiskinja i sportista

Nagrade su dodeljene i u kategoriji školski sport, mlade sportske nade, najbolji trener, nagrada za dugogodišnje angažovanje u sportu, najbolji pedagog fizičke kulture, najbolji sudija, kao i nagrade za izuzetne rezultate u pojedinim sportovima.

Prisutnima na svečanosti obratio se predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić.

„Svim dobitnicima nagrada, čestitam na ostvarenim rezultatima i uspesima. Nagrade koje dodeljujemo predstavljaju ne samo nagrade za vaš lični uspeh koji ste ostvarili u toku prethodne godine, već i zahvalnost što na pravi način predstavljate našu opštinu, što promovišete zdrav način života i prave vrednosti. Vi sa sobom nosite i odgovornost jer postajete novi uzori mlađim generacijama. Opština i Sportski savez, kao pokrovitelji sporta, zajedno sa trenerima i klubovima, nastavnicima i profesorima, tu su da učine da sport bude dostupan svima kao i da poboljšaju uslove za rad, treninge i takmičenja sportista, rekreativaca i dece. Naročito je važna promocija sporta kod dece, kako bi se pravilno i zdravo razvijala. Još jednom, sve čestitke nagrađenima, a svim sportistima želim mnogo sreće i uspeha u budućim takmičenjima“, kazao je Nedinić.

 

Duško Nedinić

Pozivu za učešće na ovom  skupu odazvali su se brojni gosti i sportski radnici iz cele Srbije, među kojima su bili: Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Željko Tanasković, predsednik Saveza za školski sport Srbije, Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, Ivana Jovanović, predsednica Sportskih igara mladih Srbije, Dejan Cvetković, član Veća opštine Palilula zadužen za sport, Dragana Кontić, predsednica Skupštine košarkaškog saveza Beograda, Goran Čegar, koordinator za ulične trke u Atletskom savezu Srbije, Dušan Đurić, generalni sekretar Кošarkaškog Saveza Centralne Srbije, člana upravnog odbora Кošarkaškog Saveza Srbije, Nikola Glišović, komesar za takmičenje mlađih kategorija Кošarkaškog Saveza Centralne Srbije, Zoran Кontić, načelnik Službe vodiča Planinarskog saveza Srbije i Slobodan Žarković, član Кomisije za alpinizam planinarskog saveza Srbije.

  • Izabrani najbolji sportisti u opštini Petrovac na Mlavi (FOTO)
  • Izabrani najbolji sportisti u opštini Petrovac na Mlavi (FOTO)
  • Izabrani najbolji sportisti u opštini Petrovac na Mlavi (FOTO)
  • Izabrani najbolji sportisti u opštini Petrovac na Mlavi (FOTO)

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top