Marija Debeljaković najbolja glumica pete večeri “Gulinih dana” (FOTO)

Petrovac

Kultura

Marija Debeljaković najbolja glumica pete večeri “Gulinih dana” (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Neverovatna glumačka šestorka uz vrhunske zaplete i replike prikazala je priču o nedopuštenim ljubavnim vezama i izazvala ovacije publike.

Petrovačka publika je pete večeri “Gulinih dana” uživala u predstavi Gradskog pozorišta iz Jagodine pod nazivom „Pidžama za šestoro“, koju je po tekstu Marka Kamoletija režirao Velimir Mitrović.

Taman kad pomislite da ste shvatili ko je kome partner i ljubavnik, pojavi se novi lik sa novom pričom koja do kraja zakomplikuje situaciju. Prostora za predviđanje šta će se tačno desiti pri svakoj novootvorenoj karti  jednostavno nema.

Predstava počiva na nizu zabuna koje nastaju zbog zamršenih ljubavničkih odnosa i jednog nadimka koji može biti skraćenica od dva imena- Suzan i Suzet. Sve počinje u trenutku kad Bernard pokušava da pošalje svoju suprugu iz kuće, Žaklin, jer mu dolazi ljubavnica Suzan, a osim nje, i vrhunska kuvarica Suzet, koju je angažovao da napravi večeru.

Žiri je i ovaj put imao dosta težak zadatak, posebno zbog toga što se na sceni pojavljuje šest fenomenalnih glumaca, ali su na kraju ipak odlučili da plaketu „Dragoljub Milosavljević Gula“ pete festivalske večeri ponese Marija Debeljaković za ulogu kuvarice Suzet. Plaketu nagrađenoj glumici, kao i zahvalnicu Gradskom pozorištu „Jagodina“, uručio je glumac petrovačkog pozorišta Saša Radivojević.

Marija Debeljaković, glumica večeri

Šeste festivalske večeri publika će biti u prilici da pogleda predstavu pozorišta Centra za kulturu Berane (Crna Gora) „Ne mogu da platim i neću da platim“, koju je po tekstu Drija Foa režirao Goran Bjelanović.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top