Odbojkaši dočekuju „Jedinstvo“

Požarevac

Sport

Odbojkaši dočekuju „Jedinstvo“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevački odbojkaši u suboti igraju sa ekipom „Jednstva“ iz Stare Pazove.

U okviru mini lige, Pazovljani su na svom terenu  slavili u neizvesnoj utakmici rezultatom 3:2. „Mladi radnik“ je pred ovu utakmicu nanizao četiri poraza - od Vojvodine 3:0 u Požarevcu, a potom u tri do samog kraja neizvesne utakmice sa beogradskom „Crvenom zvezdom“, kragujevačkim „Radničkim“ i subotičkim „Spartakom“ izgubili su rezultatom 3:2.

„Peti set je lutrija, igra se na jednu loptu i poen može da presudi. U te tri utakmice nismo imali sreće, ali se nadam da će u narednim utakmicama biti na našoj strani“, rekao je Boris Buša, korektor u OK „Mladi radnik“.

 Polufinale Play off-a je i dalje u opticaju, a samim tim i evropski „Chelenge kup“.

„Utakmica sa Pazovom je bitna, u slučaju pobede imaćemo dve više. Iskusna su ekipa i  kod nas znamo igrati protiv njih, ali oba puta kod njih nismo se proslavili. Nadamo se pobedi“, kaže Buša.

 Pad forme evidentan je posle utakmice sa „Spartakom“, ali u „Mladom radniku“ očekuju da zbiju redove i osvoje četvrto mesto.

Polufinale Play off-a nam je cilj, istakao je Nemanja Jelić, primač servisa u OK „Mladi radnik“.

Pauza zbog finala Kupa itekako je prijala ali su je i iskoristili za prijateljsku utakmicu sa ekipom Maribora, tako da nisu izgubili ritam utakmica.

Utakmica je zakazana za 19 sati u SC „Požarevac“.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top