sloga-i-smederevo-bez-pobednika-foto

Petrovac

Sport

Sloga i Smederevo bez pobednika (FOTO)

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Treneri Đorđević i Paunović mogu biti zadovoljni pripremljenošću svojih igrača koji su prikazali veoma dobru igru, pa su zadovoljili stotinu gledalaca.

Treneri Đorđević i Paunović mogu biti zadovoljni pripremljenošću svojih igrača koji su prikazali veoma dobru igru, pa su zadovoljili stotinu gledalaca.

 


Petrovčani su tokom prvog dela susreta više bili na polovini gostiju i imali prilike da ugroze mrežu Brankovića. Već u 3. minutu Đorđević, dok je Anđelković posle upošljavanja Veselinovića na istovetan način šutirao tik pored gola. Igrao se brz i dinamičan fudbal, kao za bodove. Uzvraćali su gosti kao osice, naročito uvežbanim kontrama iz koje se došli u vođstvo. Postavljenu „ofsajd“ zamku izbegao je iskusni Dobrašinović i savladao Mišića.

 


Drugi deo susreta protekao je u ofanzivi Sloge koja je veći deo susreta bila na polovini Smedereva. Mnogo je prilika propušteno. Najpre Milošković u 21, Anđelković, Reljić, a stopostotnu u 65.minutu, novajlija iz Jagodine je sam izašao ispred golmana i šutirao pored gola. Ipak sve promašaje, i poraz od srpskoligaša, izbegnut je golom Lepojevića u 74.minutu kada je sam sebi stvorio priliku, po desnoj strani nanizao nekoliko igrača a onda šutirao i pogodio mrežu dobrih Smederevaca, što se ispostavilo da je neodbranjivi gol i konačan rezultat.

 

SLOGA(PM) - SMEDEREVO 1924 1:1 (0:1)

 

Strelci: 0:1 Dobrašinović u 22, 1:1 Lepojević u 74 minutu.
Stadion: Borac Veliko Laole
Gledalaca: 100
Sudija: Ivan Stanisavljević (Petrovac na Mlavi).

 

Sloga(PM): Mišić, Đoković, Veselinović, Savić, Vlašić, Antanasijević, Ivić, Milošković, Reljić, Anđelković, Đorđević.Igrali su još: Blagojević, Marković, Planić, Ivanović, Lepojević, Memedović, Pavić, Mihajilović.

 

Smederevo 1924: Branković, Živković, Cigulajkić, Miović, Sredojević, Stamatović, Cvetković, Dobrašinović, Lazović,Bastajić,Stanić. Igrali su još: Kostić, Sočanac, Prodanović, Vićentijević, Matić, Ristić, Tasić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top