pozarevljanka-na-svetskom-filmskom-platnu

Požarevac

Zabava

Požarevljanka na svetskom filmskom platnu

Foto: plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

Natašu Stanković,Požarevljanku koja živi i radi u Bolivudu,27. maja upoznaće i svetski filmofili.Tada počinje prikazivanje njenog prvog filma „7 Hours To Go“

Natašu Stanković,Požarevljanku koja živi i radi u Bolivudu,27. maja upoznaće i svetski filmofili.Tada počinje prikazivanje njenog prvog filma „7 Hours To Go“ u kojem glumi glavnu žensku ulogu.

 


Igra Maju, devojku glavnog junaka ovog filma. Inače, „7 Hours To Go“ je triler čija se radnja odvija u Mumbaju.Okosnica priče, inspirisane istinitim događajem, zasniva se na krizi sa taocima, a tokom filma prate se dešavanja u periodu od sedam sati od incidenta.


Natašini prvi koraci u Bolivudu vezani su za triler  “Satiagraha“, indijskog reditelja Prakaša Jhe, za koji je otpevala glavnu numeru. To je bio svojevrstan pomak u karijeri od snimanja reklama u Indiji, ka nekim ozbiljnijim poslovima.


Kako je portal „eBraničevo“ već pisao o Nataši, ovom prilikom vas podsećamo na njene početke.


Svoje prve baletske korake načinila je u Baletskom studiju “Amadeus” u Požarevcu. U Indiju je dospela posle probnih snimaka koje je napravio njen ujak. Kako se u Srbiji bavila baletom, nije joj bilo teško da savlada indijske plesove, pa je potom malo po malo dobijala prve poslove.


Danas je glumica, plesačica i model, koja je dostigla rang zvezde u Indiji, savladala  hindi i pleše kao prava bolivudska zvezda.


 Učestvovala je i u osmoj sezoni rijaliti programa „Big bos“, indijskoj verziji Velikog brata, koji je napustila nezadovoljna tretmanom produkcije koja je želela da je predstavi kao „glupu lepoticu“. Ipak, to joj je bila odskočna daska za Bolivud.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top