Uhapšeni gradski službenici u Požarevcu

Požarevac

Hronika

Uhapšeni gradski službenici u Požarevcu

Foto: Ilustracija MUP

How Good Of A Friend Are You Really?

Sumnja se da su tri radnika Gradske uprave i Parking servisa  zloupotrebom položaja oštetili  grad Požarevac za 6.890.250 dinara, a sve u vezi radova na postavljanju montažne parking garaže.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave kriminalističke policije, Odelјenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odelјenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kralјevu, uhapsili su trojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja,saopštio je MUP.
Uhapšeni su M.Z. (1960) i D.S. (1973), zaposleni u Gradskoj upravi Požarevac, kao i N.N. (1954),  radnik JP „Parking servis" u ovom gradu.
Sumnja se da su oni 26. decembra 2018. godine, kao članovi nadzornog organa Gradske uprave grada Požarevca, lažno predstavili da je Privredno društvo „Metal Pres Projekat" izvršilo sve neophodne radove za postavlјanje montažne parking garaže. Oni su na taj način, kako se sumnja, omogućili ovom privrednom društvu da ošteti Grad Požarevac za 6.890.250 dinara.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP-a.
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top