Započeto asfaltiranje puta Lopušnik–Petrovac (FOTO)

Petrovac

Događaji

Započeto asfaltiranje puta Lopušnik–Petrovac (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Ova deonica puta predstavljala je crnu tačku u putnoj infrastrukturi opštine Petrovac na Mlavi.

Danas su u Mesnoj zajednici Lopušnik počeli završni radovi na asfaltiranju dela puta Lopušnik  -  Petrovac, u dužini od nešto više od jednog kilometra. Početak radova je obišlo kompletno lokalno rukovodstvo na čelu sa Duškom Nedinićem, predsednikom opštine.

 “Dugi niz godina ovaj put nije rekonstruisan i predstavljao je crnu tačku u putnoj infrastrukturi opštine Petrovac na Mlavi. Asfaltiranje ove deonice puta omogućiće građanima Lopušnika da, što se tiče saobraćajne infrastukture, budu mnogo bolje povezani sa samim Petrovcem”, kazao je Nedinić.

Duško Nedinić, predsednik opštine

On je  još podsetio da opštinsko rukovodstvo ima ozbiljne planove za ovu godinu, kako za kompletnu opštinu Petrovac na Mlavi, tako i za selo Lopušnik.

“Ovu priliku bih iskoristio da građanima Lopušnika najavim početak asfaltiranja puta Lopušnik – Bošnjak. Ako vremenski uslovi dozvole asfaltiranje će krenuti za  dve do tri nedelje. Ovo je velika investicija za opštinu Petrovac, imali smo razumevanja u Ministarstvu privrede, tako da ćemo uspeti da i ovu investiciju, na koju se dugo čekalo, privedemo kraju”, završio je Nedinić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top