„Desine“ odbojkašice vicešampionke Srbije u odbojci

Požarevac

Sport

„Desine“ odbojkašice vicešampionke Srbije u odbojci

Foto: FB Slaviša Stevanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Na državnom turniru odigranom u Kladovu, odbojkašice požarevačke Osnovne škole „Desanka Maksimović“ osvojile srebrnu medalju i titulu vicešampionki Srbije.

Nakon odličnog starta i ubedljivih pobeda u grupi, protiv učenica osnovnih škola iz Trstenika, Vranja i Futoga, sastale su se sa najboljom ekipom druge grupe i u finalu, usled  pada koncentracije i treme, izgubile od ekipe iz Uba rezultatom 2:0 i osvojile srebrne medalje.

„Posle ubedljivih pobeda, svi su očekivali neizvesniju utakmicu u finalu, međutim, nismo uspeli da pružimo adekvatan otpor, devojčice su imale tremu i nismo pokazali kvalitet koji realno posedujemo u toj utakmici. Na kraju su bile razočarane prikazanim, bilo je i suza, ali moram istaći da je ovo svakako fenomenalan uspeh“, istakao je za E-Braničevo trener Slaviša Stevanović.

Ekipu su činile: Mija Vještica, Nađa Nađfej, Ana Jovanović, Emilija Đurić, Nevena Nedeljković, Lea Milošević, Ema Spasović.

Devojčice vicešampionke Srbije

Inače, dečaci ove škole uspeli su da odbrane šampionsku titulu i u finalu rezultatom 2:1 savladaju učenike osnovne škole iz Novog Sada i okite se zlatnim medaljama.

Dečaci šampioni Srbije

Ovo je treći put u nastavničkoj karijeri Slaviše Stevanovića da ostvari značajne rezultate sa dečacima i devojčicama u istoj godini.

Devojčice sada igraju Pionirsku regionalnu ligu, gde su prve na tebeli i već u nedelju nastavljaju sa utakmicama.

To Top