Izbori i u Kostolcu 26.aprila

Kostolac

Politika

Izbori i u Kostolcu 26.aprila

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik Skupštine grada Požarevca, Bojan Ilić, raspisao je izbore za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac za nedelju, 26. april.

Ova odluka stupiće na snagu objavljivanjem u „Službenom glasniku“ kada će i zvanično početi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.

„Ovi izbori jesu prilika da sumirate planove i programe svih učesnika u ovoj svojevrsnoj trci koja počinje danas, a završava se izbornim danom, praznikom demokratije. Koristim priliku da podsetim građane koji će na ovim izborima po prvi put glasati, ali i one koji su već koristili to svoje zakonsko pravo, na važnost učestvovanja u biranju narodnih predstavnika. Predstavnici političkih partija koji nameravate da zatražite poverenje građana Kostolca, pozivam vas da poštujete sve propise i pravila zapisanim u pravilnicima i zakonima o vršenju izbornih radnji, ali i one koji nisu u njima zapisani a tiču se opšteprihvaćenih normi vaspitanja, morala i lepog ponašanja.Podsećam vas da ćete i nakon izbora svoje političke neistomišljenike i njihove glasače sretati na ulicama Kostolca i da će oni i nakon izbora ostati vaši prijatelji, komšije i rodbina“, navodi se u saopštenju predsednika Skupštine, Bojana Ilića.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top