„Ja sam skroz okej! Pomagajte!“

Braničevo

Kultura

„Ja sam skroz okej! Pomagajte!“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

U knjizi „Ja sam skroz okej! Pomagajte!“ Anabel Rivkin i Emili Makmikan daju svež pogled na moći potencijal žena: duhovitih, digitalno pismenih i izuzetno nespokojnih.

Autorke su pokrenule „Otkačenu zrelost“ kao veb-sajt i njuzleter da bi promenile imidž srednjeg doba, kao kontra udar na ugnjetavanje zasnovano na vežbama, receptima i usredsređenošću na šporet. Dakle, ovo je knjiga puna saveta kako voditi „nesavršen život“.

Veliki je raspon tema kojima se autorke bave – od karijere do majčinstva, od svih sećanja i iskustava koje si sakupila do grešaka koje si pravila, onih zbog kojih žališ i onih na kojima si zahvalna, od držanja dijeta i diktata kako treba da izgledaš do konačnog oslobađanja.

Knjigu „Ja sam skroz okej! Pomagajte!“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl redakcija@ebranicevo.com.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top