Juče saslušana i dvojica članova Dveri iz Požarevca

Požarevac

Politika

Juče saslušana i dvojica članova Dveri iz Požarevca

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Juče su saslušani Boško Obradović, Slaviša Miletić i dvojica Požarevljana - Marko Đurđević, potpredsednik požarevačkog obdora Dveri i Davor Đurđević, član pokreta.

Krivična prijava protiv članova Dveri podneta je zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče se da su 8. maja bili među učesnicima skupa ispred Narodne skupštine u Beogradu, kada je došlo do povređivanja poslanika Marijana Rističevića. Nakon incidenta sa Rističevićem, kako je navelo Tužilaštvo ranije, sumnjiče se da su grubo vređali i ugrozili sigurnost ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

>>UHAPŠENI ČLANOVI DVERI, MEĐU NJIMA I POŽAREVLJANI<<

„Tužilac je uzeo izjave od njih i za 10. jun zakazao saslušanje Marijana Rističevića i Zlatibora Lončara. Nakon njihovih izjava će doneti odluku da li će biti pokretanja krivičnog postupka ili ne“, kazao je Dragan Papović, predsednik Gradskog odbora Dveri Požarevac za portal E-Braničevo.

Podsećamo da su na skupu ispred Narodne skupštine bila šestorica Požarevljana koji tvrde da nisu bili ni blizu spornih događaja, da nikoga nisu dirali niti ugrožavali, o čemu je portal E-Braničevo pisao ranije.

>>DVERI POŽAREVAC: HAPSILI NAS SPECIJALCI SA FANTOMKAMA<<

To Top