A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Klinci u Smoljincu nadmetali se u atletskim disciplinama (FOTO) - Atletsko takmičenje - turnir
 Klinci u Smoljincu nadmetali se u atletskim disciplinama (FOTO)

Malo Crniće

Sport

Klinci u Smoljincu nadmetali se u atletskim disciplinama (FOTO)

Foto: Miljan Milojković

How Good Of A Friend Are You Really?

Atletsko takmičenje „Klinci olimpijci – predolimpijski turnir“ održano na terenu OŠ „Draža Marković Rođa“ u Smoljincu.

 Učešće je uzelo gotovo dve stotine učenika, nastavnika fizičkog vaspitanja i učitelja. Organizator takmilenja je  OŠ „Draža Marković Rođa“ iz Smoljinca u partnerstvu sa osnovnim školama „Đura Jakšić“ iz Toponice, „Moša Pijade“ iz Malog Crnića i „Milisav Nikolić“ iz Boževca, a pokrovitelj je opština Malo Crniće.

Učenici od prvog do šestog razreda odmerili su snage u više atletskih disciplina. Mlađi učenici oprobali su se u trčanju na 30 metara, skoku u dalj i bacanju vorteksa, dok su se njihovi stariji drugari takmičili u sprintu na 30 metara, bacanju kugle, skoku u dalj, trčanju na 300 i 600 metara kao i u skoku u vis.  

Trčanje

Ceo prepodnevni takmičarski program protekao je u vrlo uzbudljivoj atmsoferi i fer navijanju, a pod budnim okom atletskih sudija iz Požarevca i uz lekarsko obezbeđenje. Svim učesnicima podeljene su diplome a prvo troje plasiranih u svakoj disciplini dobilo je i adekvatne medalje, dok su škole dobile pehare.

Obezbeđeni pehari za najbolje ekipe

Medalje za najbolje pojedince

Ovaj sportski projekat je još jednom pokazao da je, zajedničkom saradnjom nastavnika fizičkog vaspitanja  i učitelja na nivou cele opštine Malo Crniće, moguće realizovati ovako zahtevan i raznovrstan sportski događaj. Iz tog razloga velika zahvalnost ide svim učesnicima, od malih takmičara do prosvetnih radnika, direktora škola do opštinskih rukovodilaca koji su prepoznali vrednost ovog projekta i omogućili da ovaj događaj bude ovako uspešno  realizovan.

Na kraju svega najvžaniji ciljevi, poput promocije fer pleja, olimpijskih načela, fizičke aktivnosti, pružanja mogućnosti svim učenicima da se međusobno upoznaju, druže i predstavljaju svoju školu, su u potpunosti ostvareni. Ostaje samo velika želja da neko od naših klinaca u budućnosti zaista overi vizu za neke naredne Olimpijske igre“, kaže Milja Milojković, nastavnik fizičkog vaspitanja u smoljinačkoj školi..

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top