„Kraljevskoj“ školi 20 republičkih nagrada (VIDEO)

Požarevac

Događaji

„Kraljevskoj“ školi 20 republičkih nagrada (VIDEO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Rad i trud se uvek isplate.

U godini jubileja, 80 godina postojanja, učenici Osnovne škole „Kralj Aleksandar Prvi“ imali su dosta upeha na državnim takmičenjima.

POGLEDAJTE VIDEO

Pored toga, učenici ove škole takmičili su se i na drugim takmičenjima, poput takmičenja „Mali Pjer“, „Most matematika“, takmičenje u vezu, u akciji „Ne prljaj, nemaš izgovor“, takmičenjima iz engleskog jezika, Evropskom kvizu novca.

Na takmičenju  „Girls day“, podsticanje preduzetništva devojaka u IT sektoru, Nađa Stanković dobila je telefon od Ane Brnabić, premijerke Srbije. Škola je učestvovala i u akcijama lokalnog karaktera poput „Krv život znači“, „Dan borba protiv bele kuge“, „Mačevanje rečima“, potom na geografskoj olimpijadi gde je osvojeno šest republičkih nagrada.

Ovogodišnje nagrade i priznanja

Sa Istorijskim arhivom Požarevac realizovan je projekat „Avantura u arhivu 2“, a formirana je učenička zadruga.

„Nastavićemo da stvaramo bolje uslove učenicima i zaposlenima. Konkurisali smo svuda, a sve u cilju poboljšanja uslova rada u školi. Od Gradske uprave dobili smo sredstva za uređenje toaleta mlađih razreda u prizemlju i na spratu. Pohvaljeni smo za dosadašnji rad. Nagovešteno nam je da ćemo biti domaćini značajnih skupova i stručnih predavanja od republičkog značaja“, rekao je Goran Seger, direktor OŠ „Kralj Aleksandar Prvi“ Požarevac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top