Krivične prijave za falsifikovanje  protiv više lica

Požarevac

Hronika

Krivične prijave za falsifikovanje protiv više lica

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Osnovano se sumnja da su falsifikovali registracione listove.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetšestogodišnje žene iz Požarevca i trojice muškaraca starosti 39, 45 i 50 godina sa teritorije Rume, Mladenovca i Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave.

Policija je, takođe po nalogu tužilaštva, protiv 11 osoba sa područja Požarevca podnela krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Sumnja se da je četrdesetšestogodišnja žena, odgovorno lice agencije za registracuju vozila u Požarevcu, u toku 2018. godine, trojici osumnjičenih iz Rume, Mladenovca i Smedereva prosleđivala podatke o vozilima i njihovim vlasnicima, na osnovu kojih su oni sačinili 20 falsifikovanih registracionih listova u koje su uneli lažne podatke.

Odgovorna osoba agencije za registraciju vozila je, kako se sumnja, ove falsifikovane registracione listove prodala osumnjičenima sa područja Požarevca koji su ih upotrebili prilikom registracije vozila ili produženja registracije, iako su znali da su falsifikovani.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top