„Lamela“ ponovo dobija novi asfalt?

Požarevac

Društvo

„Lamela“ ponovo dobija novi asfalt?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Asfalt u stambenom bloku „Lamela“ nije izdržao ni godinu dana.

Ubrzo nakon postavljanja novog asfalta u bloku „Lamela“ krajem prošle godine počele su da se pojavljuju pukotine i rupe. Izvođači radova su proteklih meseci sanirali rupe ali su se konstantno pojavljivale nove pukotine.

Posle nekoliko meseci asfalt počeo da puca

Početkom nedelje počeli su radovi na uklanjanju asfalta, a nakon toga biće postavljen novi, saznaje portal E-Braničevo od upravnika zgrada.

Skinut asfalt

Grad Požarevac je radove u  stambenom bloku „Lamela“, čija je vrednost oko 16 miliona dinara, poverio grupi ponuđača koju čine: „Trans kop“ Požarevac, „RIO“ Kostolac, „Gorionik“ Salakovac, „Libra“ Salakovac i „D&N Speedex“ Poljana.

Podsećamo da su radovi na uređenju parking prostora i zelenih površina u stambenom bloku „Lamela“ počeli su 30. juna 2020. godine. Većina stanara ovog stambenog bloka negodovala je početak radova jer su očekivali rešenje ključnih problema – kišne kanalizacije i cisterne sa mazutom koje su tu ukopane, čak su uspeli i da na kratko stopiraju radove.

>>STOPIRANI RADOVI U „LAMELI“ DO ISPUNJENJA ZAHTEVA<<

Radovi su ipak nastavljeni nakon nekoliko dana i umesto rešenja gorućih problema, deset meseci kasnije stanari su i dalje nezadovoljni jer je zelenilo posečeno, a nova asfaltna podloga je ubrzo na više mesta počela da puca.

>>NIŠTA OD OBEĆANJA, POSEČENO ZELENILO U „LAMELI“<<

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top