„Mladi radnik 1926“ uskoro počinje pripreme

Požarevac

Sport

„Mladi radnik 1926“ uskoro počinje pripreme

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Posle velike pauze u fudbalskim takmičenjima izazvane korona virusom, fudbaleri „Mladog radnika 1926“ počeće sa pripremnim periodom od 26. juna.

Sportski direktor fudbalskog kluba „Mladi radnik 1926“, Vojislav Bojatović, izjavio je da igrači sa radošću čekaju početak priprema.

„Pauza je bila ogromna. Problem je to što smo na proleće odigrali samo dve utakmice, a između utakmica smo odmarali dva meseca pre marta, a sada smo zbog korone odmarali skoro tri meseca.  Ući ponovo u trening posle tolike pauze je jako teško, ali kako je svima tako je i nama. Trudili smo se da igrački kadar ostane isti, a što se tiče pojačanja to ćemo u hodu raditi. Sve teče kako smo planirali, igrači su individualno trenirali, ali pauza od pet meseci je veliki problem“, rekao je Bojatović.

 

Vojislav Bojatović, sportski direktor Mladog radnika 1926

Fudbaleri „Mladog radnika 1926“ su tokom zime odradili pripreme u Severnoj Makedoniji kako bi bili što spremniji za prolećni deo šampionata koji je prekinut posle dva kola 15.marta.

„Odradili smo vrhunske pripreme tokom zime i to je onaj gorak ukus u ustima koji nam je ostao jer je pripremni period bio odličan, maksimalno smo se spremili i onda dođe do prekida lige, na šta naravno nismo mogli da utičemo“,  objasnio je Bojatović.

U fudbalskom klubu se nadaju da će u novoj sezoni ostati u Sprskoj ligi „Zapad“, a definitivna odluka očekuje se krajem meseca.

To Top