„Mladi radnik“ dočekuje „Crvenu zvezdu“

Požarevac

Sport

„Mladi radnik“ dočekuje „Crvenu zvezdu“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U prostorijama odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ održana je konferencija za medije povodom odigravanja prvenstvene odbojkaške utakmice između „Mladog radnika“ i „Crvene zvezde“.

Iz domaćeg tabora najavljuju da će ove godine biti akcenat na uključivanju mlađih igrača u seniorsku ekipu. Tim je pojačan sa nekoliko igrača, među kojima su dva Senegalca Samb i Sejdu.

>>REPREZENTATIVCI SENEGALA POTPISALI UGOVOR ZA “MLADI RADNIK“<<

Veliko pojačanje predstavlja i Mladen Vojović, iskusni internacionalac koji u ovoj sezoni nosi kapitensku traku, a igra na poziciji korektora.

„Mladi radnik“ ove sezone igra i u CEV kupu i očekuje duel sa  trećeplasiranom ekipom iz grupe koju čine „Dinamo“ iz Moskve, „Dob“ iz Austrije i „Burgas“ iz Bugarske.  U domaćem šampionatu, koji je startovao ove nedelje, „Mladi radnik“ je doživeo porazu u Nišu od istoimene ekipe.

Utakmica protiv „Crvene zvezde“ igra se u subotu 19. septembra od 19 časova u Sportskom centru Požarevac. Zbog aktuelne epidemiološke situacije sve utakmice se igraju bez prisustva navijača, a prenos utakmice obezbeđen je putem lajv strima. Takođe, ispred Sportskog centra biće postavljen video bim na kojem će biti prenošena utakmica.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top