„Mladi radnik“ ponovo igra sa „Borcem“

Požarevac

Sport

„Mladi radnik“ ponovo igra sa „Borcem“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je u prostorijama odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ održana konferencija za medije povodom predstojeće Kup utakmice između „Mladog radnika“ i „Borca“ iz Starčeva.

Ove dve ekipe su u subotu odigrale ligašku utakmicu u kojoj je posle vođstva Požarevljana od 2:0 domaćin uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i slavi sa 3:2. Šef stručnog štaba Ivica Jeftić  rekao je da se „Mladi radnik“ dobro upoznao sa igrom „Borca“ i da je ostao gorak ukus poraza koji se dogodio u subotnjem duelu.

„Posle vođstva od 2:0 nismo uspeli da pobedimo i dozvolili smo im da nas dobiju sa 3:2. To je sada iza nas i taj poraz nam ne pada toliko teško. Sledi nam utakmica na našem terenu na kojem važe naša pravila. Sami smo svojim greškama dozvolili protivniku da nas savlada i ako budemo na visini zadatka prolazimo ovu utakmicu“, rekao je Jeftić.

Mladen Bojović, kapiten „Mladog radnika“, rekao je da je poraz već zaboravljen i da se sva koncentracija ekipe prebacuje na sledeće dve utakmice. Mladen je u dosadašnjem delu prvenstva MVP lige u svim elementima igre.

„Kao što smo pobede zaboravili tako smo i ovaj poraz. Izvukli smo pouke i spremamo se za takmičenje u kupu, koje je druga vrsta takmičenja, jer ne postoji pravo na grešku, ako izgubimo to je kraj. Igramo na našem terenu i to je naša prednost. Posle „Borca“ dolazi „Ribnica“, moj bivši klub iz mog grada, te imam motiv više da pružim što bolju partiju“, rekao je Bojović koji po utakmici postiže u proseku 30 poena i najbolji je poenter ekipe.

Utakmica sa „Borcem“ igra se sutra u 19 časova u Sportskom centru Požarevac bez prisustva publike.

To Top