„Mladi radnik“ ponovo sa „Partizanom“

Požarevac

Sport

„Mladi radnik“ ponovo sa „Partizanom“

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevački odbojkaši u subotu gostuju beogradskom „Partizanu“.

Dimitrije Pantić, primač u OK „Mladi radnik“, smatra da je „Partizan“ specifična ekipa koja igra unutar određenog sistema, koji je postavio trener Janić - drže se svojih vrlina i retko kad odustaju od bilo koje zamisli.

„Mislim da su veoma kvalitetna ekipa sa dosta dobrih individualaca, koji zajedno neviđeno dobro funkcionišu. Marko Nikolić prešao je sa primača na korektora, a imaju drugog primača Vladana Đorđevića koji je legenda, a i Lazar Koprivica je sjajan primač. Mislim da smo podbacili u svakom meču kada smo igrali protiv njih. Moramo bolje da iskoristimo njihove mane, imaju neke greške u svom sistemu. Utakmica u Beogradu biće veoma zanimljiva jer može da odluči da li ćemo pred početak Play Off-a biti četvrti, treći, drugi, pa i prvi, ako se poklope neke kockice“, rekao je Pantić.

 

Dimitrije Pantić, primač servisa u OK „Mladi radnik“

Prvenstvena utakmica i prva u polufinalu Kupa u Beogradu između „Mladog radnika“ i „Partizana“, po rečima Saše Joksimovića, sportskog direktora OK „Mladi radnik“,  bile su lagane pobede Beograđana.

„Analizirali smo te dve utakmice. Iskreno, u prvom setu u revanšu Kupa, kada smo vodili rezultatom 22:16, imali smo šansu da napravimo neviđeno čudo koje bi nas odvelo u finale. Svi smo verovali u čuda, ali to čudo je trebalo sprovesti na terenu. Rezultat 22:16 je dokaz da mi imamo kvalitet da pariramo „Partizanu“ i da možemo da igramo sa njima, ali pritisak je bio ogroman i momci su jedostavno poklekli. „Partizan“ jeste odlična ekipa, ali i mi smo. Očekujem mnogo bolje izdanje naše ekipe u subotu“, rekao je Joksimović.

Saša Joksimovića, sportski direktor  OK Mladi radnik

 Utakmica se igra od 17 sati.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top