A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 131

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 131
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Najbolji kasači danas u Požarevcu
 Najbolji kasači danas u Požarevcu

Požarevac

Događaji

Najbolji kasači danas u Požarevcu

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Najkvalitetniji trkački dan ove sezone održaće se danas u Požarevcu u okviru 56. Ljubičevskih konjičkih igara, a program počinje u 14 časova.

Program čini šest trka, četiri galopske i dve kasačke, Ljubičevski višeboj, voltižeri iz Mađarske, mađarski čikoši i voltižovanje dece. U dve kasačke trke prijavljen je maksimalan broj učesnika (24) iz devet konjičkih klubova. 
Učesnici trke „Stig" su grla sa zaradom do 15.000 bodova. Pobedu u poslednjem startu imaju grla Dolar-F, Serial Killer NP i Lejla S.P. dok su u pretposlednjem slavila grla Isaac Newton A.T. Ironwill i Ivan Turgenev A.T.  Ovogodišnji ostvareni vremenski rezultati na distanci do 2.100 metara idu u prilog grlima Isaac Newton A.T, Serial Killer NP,  Lejla S.P. i Uncia. 
Prvi nastup u Srbiji zabeležiće grlo Zanebono, koji već tri godine nastupa u Mađarskoj sa vozačem i trenerom Branislavom Mukićem. Poslednji nastup imali su 24. avgusta kada su zabeležili plasman na drugo mesto i ostvarili vremenski rezultat  na distanci od 2.400 metara  autostart.
Najzanimljivija trka nosi naziv „Knez Mihailo" i namenjena je najbolji kasačima u Srbiji. Učešće u trci uzeće i dva gosta iz inostranstva, Bomba de Janville iz Bugarske i Urus Caf iz Slovenije. Grlo Bomba de Janville nastupiće u Požarevcu po treći put, a zadnji start imalo je 
3. avgusta u Bugarskoj, dok je Urus Caf uglavnom nastupao na kratkim  distancama u Italiji, a poslednje izdanje na 2.100 metara imao je u Ljutomeru. 
Mesto u mašini uzeo je i nedavno pristigli Francuz Azafran, potomak čuvenog pastuva Ready Cash. Najbolji rezultat ove godine zabeležio je u januaru na hipodromu Cagnes-sur-Mer.
Od standarnih učesnika iz Srbije grlo Rite on Win je jedini učesnik koji je slavio u poslednja dva nastupa održana u Požarevcu 11. avgusta i Subotici 28. jula. Do pobede u poslednjem startu došlo je i grlo Artiste dok su u pretposlednjem trijumfovala grla Grumetti i Rite Key. 
Štoperica je tokom ove sezone pokazala da je u Srbiji od učesnika trke m najbrži Quick Viervil, a  zatim slede Rite Key, Grumetti, Rite on Win i Artiste. U proteklih sedamnaest godina održavanja trke „Knez Mihailo" grlo  Merrie Victory je slavilo čak pet puta (2002-2006) a grla Quick Viervil (2015)  i Rite Key (2018) imaju priliku da ponove trijumf. 
Vozač sa najviše pobeda je Branislav Mukić, koji je slavio osam puta. Distanca u trci prvobitno je iznosila 1.600 metara, a naknadno je odlučeno da bude 2.200 metara. Rekord na kratkoj distanci pripada grlu Merrie Victory, a na dugoj grlu Bea Kievitshof.
Proglašenje viteza ljubičevskog višeboja je večeras u 19 časova, čime se ujedno i zatvaraju 56.Ljubičevske konjičke igre.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top