A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

„Pehar predsednika Republike“ za „Lullaby“
„Pehar predsednika Republike“ za „Lullaby“

Požarevac

Servisne informacije

„Pehar predsednika Republike“ za „Lullaby“

Foto: Facebook

How Good Of A Friend Are You Really?

Glavna trka dana Grup 1 nadmetanje najvišeg ranga za sva grla engleske punokrve rase od tri godine i starija, na distanci dugoj 2.400 metara, donela je i najviše uzbuđenja.

Grlo „Lullaby“ je sa Željkom Ilićem u sedlu za dužinu i po konjskog tela ostavilo drugoplasiranog „First Thought“ istog vlasničkog tandema Vujičić – Šendeković. Treće mesto pripalo je grlu „Rhett Butler“. Nagradni fond trke iznosio je 800.000 dinara.

Najkvalitetnija kasačka trka „Požarevac“ - brza kasačka partija, pripala je grlu „Rite On Win“ sa Dejanom Katanićem u sulkama. Drugi na cilju je bio „Velvet Dancer“, a za njim „Brume Dor“.

U kasačkom nadmetanju „Morava“, za grla koja su u karijeri zaradila do 500 bodova, ubedljivo je slavilo grlo „Liktor Crown“ sa vozačem Miroslavom Merkovićem. Na drugom mestu našla se „Poloneza“, dok je treće mesto pripalo grlu „Fantom Glory“.

Galopski okršaj „Đeneral Ilija Gojković“ na 1.300 metara dobilo je grlo „Firenca“, koje je odlično na travi. Iza sebe je ostavila grlo „Boig Rock“, a trećeplasiran je bio „Salah Al Din“.

U kasačkom okršaju „Braničevo“, za grla domaćeg odgoja koja su zaradila do 1.500 bodova, slavio je ubedljivo „Dalfino“ sa Sašom Spiridonovićem u sulkama. Na drugo mesto plasirao se „ Lord Aprikot“, a na treće „Hacker As“..

U galopskoj trci „Knez Mihailo“ na 1.600 metara, za tri i po dužine konjskog tela slavilo je grlo „Median“ sa jahačem Antonijem Frezuom. Na drugo mesto plasirao se „Destyno“, a na treće „Wizardess“.  

Kasačku trku „Stig“, za grla koja su u karijeri zaradila do 4.000 bodova, sigurnim sprintom dobilo je grlo „Meresz“ sa vozačem Branislavom Mukićem. Drugo mesto osvojio je „Holidej S“, a treće „Golden“.

Za polufinale višeboja, pored prve trojice sa prošlogodišnjih igara Marka Milenkovića, Andrije Sterđevića i Slađana Mladenovića, kvalifikovali su se Nenad Anđelić, Davorin Živković, Boban Janićijević, Dušan Janković, Zoran Bejta, Vojin Mirković, Milan Jovanović, Milan Ivić i Miloš Ivanović.

Četvrti trkački dan u ovogodišnjoj sezoni na požarevačkom Hipodromu organizovalo je Konjičkog društva „Knez Mihailo“, pod pokroviteljstvom grada Požarevca.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top