A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Ponovo radi škola fudbala „Mladi radnik“ - sport fudbal fudbaleri - spoart fudbal
 Ponovo radi škola fudbala „Mladi radnik“

Požarevac

Sport

Ponovo radi škola fudbala „Mladi radnik“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

FK „Mladi radnik“ počinje pripreme za novu sezonu.

U skladu sa datim obećanjem Senada Marića prilikom izbora za predsednika fudbalskog kluba „Mladi radnik 1926“, o transparentnom radu, predstavljen je rad kluba i plan za naredni period.

Senad  Marić, predsednik FK „Mladi radnik 1926“, rezimirao je proteklo prvenstvo u kome su seniori zauzeli šestu poziciju u Srpskoj ligi „Zapad“, omladinci su iz prve lige Zapadne Srbije pali u niži rang takmičenja, kadeti su bili u sličnoj situacija, ali ipak su u kvalitetnoj ligi Zapadne Srbije i naredne godine, jer je došlo do proširenja lige na 18 klubova, a pioniri su dosta dobro završili sezonu u gornjem delu tabele.

Sa konferencije za medije FK Mladi radnik

Kao najveći problem Marić je naveo nedostatak pomoćnog terena za treniranje. Podvukao je da je želja „Mladog radnika“ da u njemu budu igrači iz Braničevskog okruga kako bi smanjili troškove kluba i animirali decu da treniraju fudbal.

Nakon nekoliko godina pauze od 1. jula ponovo počinje sa radom škola fudbala „Mladog radnika“. Koordinator škole biće bivši reprezentativac Srbije Marjan Marković, koji će raditi sa još nekoliko trenera u školi fudbala, a Marković će naredne sezone voditi i pionirsku selekciju „Mladog radnika“. Za početak klub će svakom detetu obezbediti fudbalsku loptu, majicu i šorts. Mesečna članarina za školu biće 1.500 dinara.

Prvi tim u novu sezonu ulazi sa novim šefom stručnog štaba Zdenkom Mufom, a sa pripremama počinju 8. jula.

Marjan Marković je rešio da „okači kopačke o klin“ i da se posveti radu sa decom i cilj mu je da u narednom periodu okupi što veći broj dece u školi fudbala. Ali, klub neće tek tako da ga pusti u „igračku penziju“, pominje se čak i dolazak fudbalera „Crvene zvezde“ na njegovu oproštajnu utakmicu. Marković je imao zapažene nastupe za beogradskog superligaša.

„Mladi radnik“ je prvi fudbalski klub u Srbiji koji je osnovao sekciju za rad sa decom sa posebnim potrebama. Sekcija će biti besplatna, a obezbeđena je i oprema. Sekcija počinje sa radom od 15. jula.  

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top