Pošta Srbije otvara konkurs za prijem novih radnika

Braničevo

Društvo

Pošta Srbije otvara konkurs za prijem novih radnika

Foto: Pošta Srbije

How Good Of A Friend Are You Really?

JP „Pošta Srbije” Beograd pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije, počev od 4. maja.

Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene. Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu konkurs.posta.rs, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

To Top