Požarevljanin nagrađen na konkursu „Oni su heroji

Požarevac

Društvo

Požarevljanin nagrađen na konkursu „Oni su heroji"

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Delegacija Evropske Unije u Srbiji nagradila je Miloša Panića iz Požarevca za herojstvo tokom vandrednog stanja, u vreme pandemije koronavirusa. 

Na konkursu je bilo prijavljeno preko 100 kandidata iz čitave Srbije koji su svojim delima uticali da se cela situacija sa koronavirusom čini podnošljivom, a samo njih 15 su dobili mogućnost da im se zahvali ambasador i šef Delegacije Evropske Unije, Semi Fabrici kao i partner ovog konkursa, direktor "AirSerbia" Dankan Nejsmit, koji su im odali  veliku počast i omogućili da dobiju vredne poklone u vidu putovanja u bilo koju zemlju Evropske Unije za koju se kandidat odluči.
Za Miloša Panića su glasali iz čitave Srbije i on je sa 25.699 glasa ušao u top 10 heroja za koje su građani Srbije birali tokom glasanja koje je trajalo mesec dana.
NAŠ SUGRAĐANIN MEĐU HEROJIMA, PODRŽITE GA SVOJIM GLASOM    

Ambasador i šef Delegacije Evropske Unije Semi Fabrici je naglasio da je heroj ili heroina osoba koja i pored svih opasnosti, pokazuje hrabrost, snagu, pomaže drugima, iako sebe izlaže rizicima. Svi učesnici su prethodnih meseci olakšavali život i pružali podršku. Takođe, Fabrici se zahvalio glasačima na podršci i izboru 15 heroja koji su nagrađeni.
Video gde su predstavljeni pobednici konkursa možete pogledati OVDE. 
 

Continue Reading
Povezane teme...
To Top