A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Predsednik opštine Veliko Gradište ugostio zlatne odbojkaše
 Predsednik opštine Veliko Gradište ugostio zlatne odbojkaše

Veliko Gradište

Sport

Predsednik opštine Veliko Gradište ugostio zlatne odbojkaše

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Pobedom u utakmicama Veliko Gradište-Zagreb (Hrvatska) 2:0 i Veliko Gradište-Brčko (BiH) 2:0, odbojkaška ekipa VGSK postala je najbolja ekipa Sportskih igara mladih u Splitu.

Odbojkašku ekipu VGSK koja se sa 23. Sportskih igara mladih održanih u Splitu vratila okićena zlatnom medaljom, i njihove trenere, primio je danas Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište.

„Možemo da budemo ponosni jer ste uspešno prezentovali Srbiju i našu opštinu. Želim sve najbolje vama, vašim trenerima i direktoru škole, a opština će uvek pomagati razvoj sporta. Nabavićemo opremu i onoj deci koja je, sa prethodno nagrađenima, nisu dobila, a klubu lopte za trening“, rekao je Milić napomenuvši da očekuje da novu sportsku halu na Srebrnom jezeru svečano otvore svi zajedno.

 

Prijemu su, pored vođe odbojkaške ekipe, Dragana Mandića, prisustvovali i treneri Dejan Milanović i Radomir Veličković, kao i generalni sekretar Sportskog saveza Veliko Gradište, Dušan Banović.

Dragan Mandić se u ime čitave ekipe zahvalio trenerima i opštini naglasivši da je imao čast da vodi odbojkaše koji su pokazali da su najbolji. Kako je rekao, pored osvojene zlatne medalje, ovi dečaci su u svakom trenutku pokazali borbenost, fer plej i prijateljstvo sa drugarima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Zbog svog ponašanja, kako na terenu tako i van njega, pripala im  je čast da na zatvaranju Sportskih igara mladih ponesu zastavu naše zemlje.

Opštini i predsedniku se zahvalio i predsednik i trener OK VGSK, Radomir Veličković, što su posvetili pažnju mladim odbojkašima, a rezultat  je dobar uspeh i ulazak u prvu ligu.

“Malo smo mesto, ali veoma uspešno u čitavoj Srbiji, hvala na razumevanju za sport u Velikom Gradištu“, rekao je on podsetivši na primer proslavljenog odbojkaškog reprezentativca, Gradištanca Slobodana Bobu Kovača, sadašnjeg trenera seniorske reprezentacije Srbije.

“Dvanaest veličanstvenih“ koji su ponosnim učinili svoje trenere i svoj grad su: Lazar Jeremić, Jovan Mandić, Dušan Živojinović, Mateja Živančević, Aleksa Jevtić, Bojan Pantić, Petar Stojanović, Marko Kršić, Savo Milanović, Nikola Mitić, Mihajlo Milošević i Đorđe Karanović.

Sportske igre mladih najveća su sportska manifestacija za decu i omladinu na prostorima Balkana čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva.

Na međunarodnom finalu koje je održano u Splitu od 16. do 22. avgusta učestvovalo je 1.500 dece, 2004. godište i mlađe, u različitim sportskim disciplinama: mali fudbal, odbojka na pesku, ulični basket 3x3, rukomet, odbojka, igra između dve vatre, stoni tenis, tenis, atletika i šah.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top