Preventivni pregledi u nedelju

Braničevo

Zdravlje

Preventivni pregledi u nedelju

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U nedelju, 26. maja, u Opšoj bolnici u Požarevcu i gravitirajućim domovima zdravlja, ponovo će se obavljati besplatni preventivni pregledi.

U požarevačkoj bolnici vršiće se oftalmološki pregledi (na 2 punkta), ultrazvuk abdomena (na 2 punkta) i laboratorijski pregled hormona štitaste žlezde.

U Domu zdravlja Požarevac planirani su ultrazvučni pregledi abdomena, a takođe moći će da se obave i opšti pregledi – EKG, merenje krvnog pritiska i šećera u krvi.

U Domu zdravlja Požarevac – Ogranku Kostolac zainteresovani građani će moći da urade EKG, ali i da izmere krvni pritisak i šećer u krvi.

Dom zdravlja u Malom Crniću obavljaće opšte preglede – EKG, merenje krvnog pritiska i merenje šećera u krvi, dok će se u kučevačkom Domu zdravlja, osim opštih pregleda, vršiti i ultrazvuk abdomena.

Oftalmološki pregledi, ultrazvuk abdomena , EKG, merenje krvnog pritiska i merenje šećera u krvi sprovodiće se u Domu zdravlja u Velikom Gradištu, a u Golupcu opšti pregledi – EKG, merenje krvnog pritiska i merenje šećera u krvi i ultrazvuk abdomena.

Preventivni pregledi sprovodiće se od 8 do 16 časova.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top