„Sloga 33“ počela pripreme za narednu sezonu (FOTO)

Petrovac

Sport

„Sloga 33“ počela pripreme za narednu sezonu (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Oživelo je na stadionu „Kraj Mlave“ u Petrovcu na Mlavi.

Fudbaleri „Sloge 33“, predvođeni novim šefom stručnog štaba Andrijom Ferležom, počeli su pripreme za predstojeću sezonu u Srpskoj ligi grupa „Zapad“, koja od ove godine ima 18 klubova. Trener Ferlež je prvog radnog dana imao na raspolaganju 23 igrača, među kojima i nekoliko novajlija, ali  i nekoliko povratnika.

Povratnici u klub su iskusni Dragan Stević, koji je prethodne sezone nosio dres „Proletera“ iz Mihajlovca, i Nikola Obradović, mladi golman, koji je prethodnih šest meseci proveo u „Pomoravlju“ iz Vlaškog Dola.

„Slogin dres“ su zadužile i novajlije iz „Mladog Radnika“ Požarevac, stigli su štoper Nikola Ilić i vezni igrač Stefan Miladinović. Miloš Lazić, bivši golman „Drine“ iz Ljubovije takođe je pojačao  klub iz Petrovca na Mlavi.

Prozivci su prisustvovali predsednik kluba Dejan Živanović, potpredsednik Zoran Tomašević, kao i generalni sekretar Milan Miladinović. Generalni sekretar Miladinović je rekao da prelazni rok još nije završen i da će se u narednom periodu još tri ili četri pojačanja staviti na raspolaganje treneru Ferležu.

„Sloga“ će kompletne pripreme sprovesti u Petrovcu na Mlavi, a odigraće i nekoliko kontrolnih utakmica.

  • „Sloga 33“ počela pripreme za narednu sezonu (FOTO)
  • „Sloga 33“ počela pripreme za narednu sezonu (FOTO)

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top