Smederevka ponela titulu „Miss Jorgovana“

Kučevo

Događaji

Smederevka ponela titulu „Miss Jorgovana“

Foto: Smotra narodnog stvaralaštva „Homoljski motivi“

How Good Of A Friend Are You Really?

Takmičenje se održava u okviru manifestacije „Homoljski motivi“.

„Miss Jorgovana“, prvo polufinalno takmicenje izbora za Miss Srbije, održano je sinoć na glavnom Gradskom trgu u Kučevu. Takmičilo se 11 devojaka iz Istočne Srbije.

Titulu najlepše „Miss Jorgovana“ Kucevo osvojila je Željana Stojanović, učenica srednje Ekonomske škole iz Smedereva. Prva pratilja je Teodora Mitić, učenica Gimnazije iz Zaječara. Druga pratilja je Sofija Marić, student arhitekture iz Despotovca. Miss fotogeničnosti je Milica Pavlović iz Kladova, a najšarmantnija je Jovana Lupšić iz Kučeva.

Devojke su nosile haljine dizajnerke Vladanke Celić, a u prvom predstavljanju izašle su u narodnim nošnjama i pokazale folklorni talenat. Ono što karakteriše ovaj izbor, pored dobre organizacije, jeste činjenica da su devojke nakon izbora ostale nasmejane i zadovoljne što je pobedila baš Željana Stojanović, jer je i po njihovom mišljenju bila najbolja.

Značajno je napomenuti da je pobednica dobila i stipendiju za školovanje na fakultetu za projektni menadžment i inovacije.

Ovaj događaj je pratio bogat muzički program sa sledećim izvođačima:  „Simpatiko bend“, Mikan Kozomara, Nikola Nikolić – Džoni, Marina Stefanović i Jellena, koja je učestvovala u muzičkom delu programa, a i kao voditelj zajedno sa Nenadom Milosavljevićem. Događaju su prisustvovale i mnogobrojne zvanice iz regiona i Beograda.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top