„Univer Savić“ slavi rođendan, kompletan asortiman na popustu

Požarevac

Događaji

„Univer Savić“ slavi rođendan, kompletan asortiman na popustu

Foto: Univer Savić

How Good Of A Friend Are You Really?

Firma „Univer Savić“ i ove, kao i prethodnih godina, 1. i 2. jula obeležava otvaranje prvog salona nameštaja u Požarevcu. Rođendan je vreme za darivanje, pa je ova kompanija želela da obraduje svoje potrošače i snizila cene svih proizvoda.

„To je simboličan datum, svojevrsni presek u životu naše firme kada smo se pored osnovne delatnosti, prodaje repromaterjala i proizvodnje nameštaja po meri, okrenuli ka finalnom proizvodu i danas imamo naš asortiman gotovih proizvoda. Ove godine smo za naše verne kupce i one koji će u perspektivi to postati, odredili jedinstven popust od 25 odsto na kompletan asortiman naših proizvoda“, kaže Dejan Savić, direktor firme „Univer Savić“.

  

Popust se odobrava na kasi nakon odabranog proizvoda, a mogućnosti plaćanja su brojne – gotovinski ili na rate putem administrativne zabrane, čekovima ili kreditnim karticama.

Prvi salon nameštaja firma „Univer Savić“ otvorila je  1. jula 2016. godine u ulici Đure Đakovića u Požarevcu, gde se i danas nalazi. Od tog trenutka kontinuirano se bavi proizvodnjom nameštaja i širi svoje poslovanje otvaranjem sličnog salona i u Zrenjaninu. Pored toga, širok asortiman gotovih proizvoda nudi i drugim salonima širom zemlje.

To Top