A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Usvojen plan aktivnosti za veće uključivanje građana u donošenju budžeta
 Usvojen plan aktivnosti za veće uključivanje građana u donošenju budžeta

Kučevo

Društvo

Usvojen plan aktivnosti za veće uključivanje građana u donošenju budžeta

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Na sastanku predstavnika lokalne samouprave Kučevo i Stalne konferencije gradova i opština (SKGO)  usvojen je plan aktivnosti za participaciju građana i transparentnost u donošenju budžeta za narednu godinu.

Zaključeno je da su najvažniji koraci  kako bi se sproveo proces uključivanja građana sledeći: obuka za sprovođenje javne rasprave, plan uključivanja javnosti, sprovođenje javne rasprave, anketiranje građana sa izveštajem  o predlozima koji će se uvrstiti u budžet sa obrazloženjem.

Jedan od preduslova za realizaciju navedenih aktivnosti je prilagođavanje sajta i postavljanje posebnog banera na sajt opštine, na kome će se objavljivati najznačajni budžetski i prateći dokumenti, posebno “Građanski vodič” kroz Nacrt odluke o budžetu i Predlog odluke o budžetu.

Delegaciju SKGO-a predvodio je generalni sekretar Đorđe Staničić, a sačinjavali su je još  Ivan Milivojević, zamenik generalnog sekretara, Ana Jerosimović i Aleksandar Marićević, savetnici.

Opštinu Kučevo predstavljali su predsednica SO Mica Lukić Radenković, zamenik predsednika opštine Nebojša Mitrović, načelnik Opštinske uprave Zoran Velimirović, načelnica  Odeljenja za budžet i finansije Tanja Živković , Slađana Jović Lacković i koordinator Plana lokalne samouprave Marija Kocić.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top