A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Za nastupe pevača na LJKI – oko 70 hiljada evra
 Za nastupe pevača na LJKI – oko 70 hiljada evra

Požarevac

Društvo

Za nastupe pevača na LJKI – oko 70 hiljada evra

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Muzički program 56. Ljubičevskih konjičkih igara koštaće oko 8,33 miliona dinara ili nešto više od sedamdeset hiljada evra, dok će bina, oprema, ugostiteljske usluge i pokloni koštati još oko 3,6 miliona dinara.

Iako prateći program 56. Ljubičevskih konjičkih igara počinje za dve nedelje, još uvek nema zvaničnih informacija o tome ko će nastupiti u muzičkom delu programa. Na konferencijama za medije u sedištu SNS, gradonačelniku Požarevca Banetu Spasoviću, više puta upućeno je pitanje na tu temu, ali umesto konkretnog odgovora, potencirao je da ne može ništa zvanično da kaže jer se čeka saglasnost Uprave za javne nabavke kako bi se ušlo u pregovarački postupak sa izvođačima.

Da su predstavnici vlasti već ranije odlučili ko će zabavljati Požarevljane tokom Ljubičevskih konjičkih igara, potvrđuje plan javnih nabavki Turističke organizacije grada Požarevca, zvaničnog organizatora manifestacije, koji je objavljen na njihovom sajtu. Još u januaru ove godine predviđeno je da koncerti za LJKI koštaju 8,333,334 dinara. Nakon što je 31.jula dobijena saglasnost Uprave za javne nabavke da se raspišu pregovarački postupci sa svakim izvođačem pojedinačno, osvanuo je i spisak zabavljača, kao i procenjena vrednost koncerata bez PDV-a.

Sudeći po tom spisku, muzički program LJKI počinje koncertom Borisa Petrovića, finaliste takmičenja „Zvezde Granda“, po ceni od 260 hiljada dinara. Potom nastupa „Lexinton bend“,  čiji koncert košta  910 hiljada dinara.

Naredne večeri planiran je nastup požarevačkog pevača Renata Henca, a za njegov koncert opredeljeno je 454 hiljade dinara. Posle Henca pred Požarevljanima će nastupiti grupa „Crvena jabuka“, što će koštati 780 hiljada dinara.

U petak, 30.avgusta, na Trgu bi trebalo da nastupi Miloš Radovanović, široj javnosti poznat po pesmi  „Pukni zoro“. Za njegov nastup planirano  je 390 hiljada dinara. Iste večeri trebalo bi da nastupi i Sergej Ćetković, a cena njegovog koncerta je  1,3 miliona dinara.

Vrhunac ovogodišnjeg muzičkog programa biće koncert Lepe Brene u subotu, 31.avgusta. Za njen nastup izdvojeno je oko 3,25 miliona dinara. Podsećamo, Brena je odavno na društvenim mrežama objavila da poslednjeg dana avgusta nastupa u Požarevcu.

Pregovarački postupci su okončani danas te se ovih dana očekuje i zvanično predstavljanje programa 56.Ljubičevskih konjičkih igara.

Za binu, ugostiteljske usluge, promotivni materijal i poklone dodatnih 3,6 miliona dinara

Ranije je sprovedena javna nabavka male vrednosti za usluge iznajmljivanja bine i binske opreme, a ugovor je zaključen 9.aprila sa preduzećem “Sky Solution” d.o.o. Beograd na 1,2 miliona dinara.

Za ugostiteljske usluge tokom LJKI ove godine grad je opredelio oko 1,6 miliona dinara, a ugovor je zaključen sa dva požarevačka preduzeća: PD“Avala” AD  i “Inon invest” DOO.

Usluge šivenja, veza i štampe majica i poklon setova koštaju zbirno 833,333 dinara.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top