ZA NOVE POBEDE:  „Sloga 33“  krenula sa pripremama (FOTO)

Petrovac

Sport

ZA NOVE POBEDE: „Sloga 33“ krenula sa pripremama (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Juče je na stadionu kraj Mlave u Petrovcu Fudbalski klub „Sloga 33“ otpočeo pripreme za prolećni deo prvenstva u Srpskoj ligi grupa“Zapad“.

Novi trener Gabrijel Radojičić je odradio prvi trening sa svojom ekipom.

Igrače je najpre pozdravilo najuže rukovodstvo kluba, na čelu sa predsednikom Dejanom Živanovićem, a prozivci igrača prisustvovao je i potpredsednik kluba Zoran Tomašević i generalni sekretar Milan Miladionović.


Dejan Živanović, predsednik FK Sloga 33

Milan Miladinović, generalni sekretar FK Sloga 33

Živanović je rekao da je „Sloga“ ostvarila dobar rezultat u jesenjem delu takmičenja, ali da je pred njima izuzetno težak period kada klub po svaku cenu mora da izbori opstanak u srpskoligaškom društvu.

Generalni sekretar Miladinović je podneo raport o igračkom kadrri rekao da su u ovoj zimskoj pauzi klub  napustili trener Zdenko Muf , igrači: Nikola Obradović, Milan Blagojević, Marko Golubović, Strahinja Pavlović . Novi igrači su: golman Miloš Ivanović i Boris Dobrić (Radnički, Svilajnac), Aleksa Milutinović (Teleoptik), Stefan Kurandić (Mokra gora,) Nikola Božić (Borac, Šajkaš).Pripreme će trajati ukupno šest nedelja, a za to vreme „Sloga 33“ će odigrati osam pripremnih utakmica. Kompletne pripreme će se obaviti u Petrovcu na Mlavi, a koristiće se i tereni u obližnjim selima koji ispunjavaju osnovne uslove za  to.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top