„Zbor građana“ u naseljima Krupaja i Bliznak

Žagubica

Društvo

„Zbor građana“ u naseljima Krupaja i Bliznak

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica, zajedno sa predstavnicima svih relevantnih institucija u opštini, obilazi naselja i razgovara sa građanima o gorućim problemima.

Odgovorna lica na čelu sa predsedniko opštine bila su na raspolaganju svakom meštaninu naselja Krupaja i Bliznak da iznese svoje mišljenje, problem, ali i uputi kritiku. Uvodnu reč i glavno obraćanje sa akcentom ka otvorenom dijalogu i uvažavanju međusobnih stavova imao je predsednik opštine.

„Moja zamisao i vizija je da sa saradnicima, sa kojima radim od 2012. godine, obiđem svako naselje u opštini, gde građani bez ustručavanja mogu da postavljaju pitanja za sve ono što ih interesuje“, rekao je Pavlović.

Nakon iznetih stavova meštana i problema predsedniku opštine, prve promene se već realizuju – u Domu zdravlja u Krepoljinu biće uvedena upotreba sanitetskog vozila. Akcenat u Krupaji je bio i na asfaltiranju puteva i uređivanju sportskog terena.

Naredni „Zbor građana“ zakazan je za subotu 13. jul, u  19 časova, u Krepoljinu, dok će u Osanici početi istog dana u 21 čas, najavljeno je na opštinskom sajtu zagubica.org.rs.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top