Aleksandar Mekol Smit: „Moralne pouke za lepe devojke“

Braničevo

Kultura

Aleksandar Mekol Smit: „Moralne pouke za lepe devojke“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Kad jednom nešto krene po zlu, čini se da tome nema kraja.

„Prva damska detektivska agencija“ je u finansijskim problemima. Mma Ramocve svoju ljupku kancelariju mora da preseli u prostorije radnje „Brzi motori Tlokvenga“. I to baš kad je u problemima sa gospodinom Dž. L. B. Matekonijem i njegovom usvojenom decom Motoleli i Pusoom.

A povrh svega, nekoliko slučajeva koje je preuzela ispostaviće se kao prilično izazovni. Tu spadaju nedolično ponašanje takmičarki na izboru za Mis lepote i integriteta i zbunjujuće otkriće dečaka koji divlja i miriše na lavove...

Ovo je radnja knjige „Moralne pouke za lepe devojke“, trećeg romana čuvenog serijala Aleksandra Mekola Smita, koju čitaoci prvi put mogu da čitaju na srpskom jeziku u izdanju Lagune.

Ovu izuzetno inteligentnu, zabavnu i dirljivu knjigu možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke (ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected]

To Top