A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Arriva snižava cene karata na relaciji Požarevac - Kostolac za 40 odsto - arriva litas autobusi prevoz putnika - arriva litas autobusi prevoz putnika
Arriva snižava cene karata na relaciji Požarevac - Kostolac za 40 odsto

Požarevac

Saopštenja

Arriva snižava cene karata na relaciji Požarevac - Kostolac za 40 odsto

Foto: Arriva Litas

How Good Of A Friend Are You Really?

Novim cenama, koje stupaju na snagu od septembra, Arriva želi da izađe u susret putnicima koji svakodnevno koriste usluge kompanije.

Arriva Litas će od 1. septembra svojim putnicima ponuditi niže cene karata na relaciji Požarevac – Kostolac – Požarevac od čak 40 odsto, a posle pojeftinjenja povratna karta u oba smera iznosiće 200 dinara.Kompanija je odluku o sniženju karata donela nakon sprovedenog istraživanja tržišta, čime je želela da izađe u susret svojim korisnicima koji se svakog danavoze na jednoj od najfrekventnijih relacija u Braničevskom okrugu i na kojoj se održava 30 polazaka dnevno.

Dodatno, u ponudi kompanije od 1. septembra biće i 50 odsto niže cene karata za polaske ka Prugovu, Lučici i Poljani, koje su takođe veoma frekventne relacije, a popust važi i za suprotan smer. Na ovaj način, Arriva želi da podstakne korišćenje gradskog prevoza kako bi se smanjio broj vozila u saobraćaju, i time doprinelo smanjenju zagađenja i očuvanju životne sredine.

Zahvaljujući novoj ponudi, oni koji se od septembra budu vozili na ovim relacijama kompanije Arriva Litas uživaće u udobnom putovanju po veoma povoljnim cenama.

Više informacija o polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs ili putem mejla na info@arriva.rs, kao i na besplatan broj telefona Info centra Arrive 0800 101 012 za pozive iz mobilne i fiksne telefonije.

O kompaniji Arriva

Arriva je jedan od vodećih pružalaca usluga prevoza putnika u Evropi, zapošljava više od 53.000 ljudi i godišnje isporučuje 2 milijarde putničkih putovanja u 14 evropskih zemalja. Arriva je deo Deutsche Bahn (DB), jedne od vodećih svetskih kompanija za prevoz putnika i logistiku, i odgovorna je za regionalne putničke usluge DB van Nemačke.Više informacija o kompaniji dostupno je na https://arriva.rs/.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top