Beba Ana u Londonu čeka početak terapije

Požarevac

Život

Beba Ana u Londonu čeka početak terapije

Foto: Jelena Kuzmanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Zahvaljujući humanim ljudima prikupljeno je dovoljno novca za lečenje male Ane.

Šestomesečna Ana Kuzmanović proteklog vikenda stigla je sa roditeljima u London, a od ponedeljka je podvrgnuta pregledima koji prethode započinjanju terapije „Hydrogel expansion“. Ovom terapijom trebalo bi da joj se sačuvaju očne duplje i uradi protetika, a kasnije je predviđeno da se izvrši operacija na desnom oku, na kome je očuvan očni nerv. Kada će tačno početi terapija još se ne zna.

Beba Ana,mala devojčica a veliki borac, ujedinila je Požarevljane. Podsećamo da su organizovane brojne akcije na kojima je za kratko vreme prikupljen novac za njeno lečenje.

>>POMOZIMO MALOJ POŽAREVLJANKI DA PROGLEDA<<

>>BEBA ANA UJEDINILA POŽAREVLJANE<<

>>SLEPA DEVOJČICA ANA NA POLOVINI PUTA KA LEČENJU<<

>>ZA JEČENJE MALE ANE NEDOSTAJE OKO 3000 EVRA<<

>>POSLEDNJA HUMANA AKCIJA U NIZU ZA BEBU ANU<<

>>SAKUPLJEN NOVAC: BEBA ANA ZA MESEC DANA ODLAZI U LONDON<<

Ana Kuzmanović rođena je sa retkom bolešću i slepa je od rođenja. Prvobitna dijagnoza je bila „Anophthalmia", veoma retka kongenitalna anomalija oka,  i pretpostavilo se da je dete rođeno bez očnih jabučica.

Međutim, posle izvesnog vremena roditelji su primetili da u očnoj duplji ima „nečeg" i potražili su drugo mišljenje u Londonu, u „Moorfields eye hospital", gde su joj urađeni svi pregledi i data druga dijagnoza  - „Bilateral Microphthalmia" (male oči).

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top