Beba dočekana 30. put (FOTO)

Petrovac

Kultura

Beba dočekana 30. put (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Petrovačko pozorište „Bata Bulić“ obeležilo je još jedan značajan jubilej.

Predstava „Mi čekamo bebu“ izvedena je 30. put pred prepunom salom petrovačkog Doma kulture.Publika je sa oduševljenjem ispratIila izuzetnu glumu petrovačkih glumaca. Po završetku predstave režiseru, glumcima i tehničkoj ekipi uručena su priznanja povodom tridesetog izvođenja. Režiser predstave, Miloš Jagodić,  u obraćanju na kraju predstave rekao je da pozorište „Bata Bulić“ smatra svojim matičnim pozorištem jer već 20 godina sarađuje sa pozorištem i glumcima.

„Gledao sam premijeru ove predstave, što mi je po službenoj dužnosti, pa sada ovo trideseto izvođenje i mogu da kažem da je predstava porasla, da je mnogo bolja. To potvrđuje ono što je u pozorištu i najdivnije, a to je da se proces rada na predstavi ne završava premijerom već proces rasta predstave traje dok god ona živi. Predstava je sada opuštenija, ležernija ali nije rasturena, već je u najboljem smislu porasla. I takođe, što je za pozorište izuzetno važno, a što se ovde desilo, je to da glumci ne igraju samo u predstavi, nego se igraju, a to je ono čemu se teži“, rekao je režiser predstave Miloš Jagodić.

 

Miloš Jagodić

Predstava „Mi čekamo bebu“ nastavlja da živi i u 2019.godini. Već ima nekoliko zakazanih gostovanja, a za otvaranje jubilarnog 10.festivala „Gulini dani“ petrovačko pozorište će pripremiti novu predstavu na radost verne petrovačke publike.

  • Beba dočekana 30. put (FOTO)
  • Beba dočekana 30. put (FOTO)

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top