Besplatna rekreacija za starije

Požarevac

Sport

Besplatna rekreacija za starije

Foto: Sportsko rekreativna Asocijacija

How Good Of A Friend Are You Really?

Projekat „Nikad nije kasno“ realizuje Sportsko rekreativna Asocijacija u saradnji sa lokalnom samoupravom grada Požarevca.

Rekreativni programi će se tokom letnjeg perioda održavati u sedištu Asocijacije ponedeljkom i sredom od  21 sat, kao i na gradskom bazenu utorkom i četvrtkom od 19 časova.

Period kada su naši stariji sugrađani završili svoju profesionalnu karijeru ili je privode kraju, najbolje je vreme da se posvete sebi, svojoj funkcionalnoj sposobnosti i opštem zdravlju.

U zavisnosti od trenutne forme, zdravstvenog stanja i individualnih potreba svakog  pojedinca, zainteresovani se mogu opredeliti za vežbanje u našim redovnim programima, u grupama formiranim samo za njih, ili se mogu  uključiti u program karate obuke i učenja ove divne borilačke veštine.

Dugoročni plan je da formiramo grupu polaznika koja će se osposobiti i aktivno uključiti u takmičenja veterana u izvođenju karate kata, putovati na takmičenja, družiti se sa svojim vršnjacima iz zemlje i inostranstva i ispuniti svoj život brojnim pozitivnim iskustvima i  kvalitetnim sadržajima“, navode iz Sportsko rekreativne Asocijacije.

Opširnije informacije svi zainteresovani mogu dobiti u sedištu Asocijacije, koja se nalazi u ulici Voje Dulića 25, pasaž preko puta Muzeja, ili na mejl adresu: SPORTSKA.ASOCIJACIJA@GMAIL.COM.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top