Bogdan (4) bori se sa tumorom male karlice

Požarevac

Život

Bogdan (4) bori se sa tumorom male karlice

Foto: Fondacija “Podrži život”

How Good Of A Friend Are You Really?

Humani Požarevljani sakupljaju novac za lečenje malog Zaječarca, manifestacija u ponedeljak u Gradskom parku u Požarevcu, sa početkom u 18 časova.

Bogdan Gicović prve korake načinio je u prvoj godini života, razvijao se poput svih svojih vršnjaka i niko nije ni slutio da će mu se u trećoj godini života sve promeniti iz korena. Prvo su počeli bolovi u nogama koji su iz dana u dan postajali sve jači, a potom je dijagnostifikovano maligno oboljenje u maloj karlici. 
Bogdan Gicović iz Zaječara, koji sada ima četiri godine, boluje od specifičnog oblika tumora male karlice – rabdomiosarkoma. Od tada je počela Bogdanova borba za život. 
Do sada je bio na pet ciklusa hemoterapije. Od februara ove godine Bogdan se nalazi na lečenju u klinici „Acibadem” u Turskoj, a Fondacija „Podrži život” mu je dva puta uplatila novac za hemoterapije, ukupno oko 37,7 hiljada evra.
Roditelji malog Bogdana nemaju drugog izbora osim da kroz humanitarne akcije prikupljaju novčana sredstva za dalji opstanak Bogdana u Istanbulu. Novac im je potreban za svakodnevne troškove, smeštaj, lekove…
Na manifestaciji u Gradskom parku u Požarevcu nastupiće tim maskota iz Požarevca. Svi koji žele da podrže život i pomoglu malom Bogdanu mogu to učiniti sutra na manifestaciji.
Takođe, malom Bogdanu se može pomoći slanjem SMS poruke (100 RSD) na broj 5757 ili  uplatom na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876, otvoren kod Komercijalne banke.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top