A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Bolji uslovi i za gradski fudbal (FOTO) - fudbal sport - sport fudbal
Bolji uslovi i za gradski fudbal (FOTO)

Požarevac

Sport

Bolji uslovi i za gradski fudbal (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradski stadion, koji je deo kopleksa SC „Požarevac“, u novu sezonu ulazi sa boljim uslovima za igrače i navijače.

Trenutno je veliko gradilište, počev od tribina i upravne zgrade. Zapadna tribina najpre je obojena a potom je ugrađeno 800 novih sedišta. U toku je sređivanje VIP lože i službenih prostorija. Predstoje radovi na limariji, a firma „Stekom“ ugradiće o svom trošku vrata na VIP loži.

VIP Loža pogled sa terena

S obzirom na to da smo klupe za rezervne igrače i delegate pomerili ispred zapadne tribine, što je više nego komfornije, bilo je neophodno da se teren pomeri ka istočnoj tribini. Geometri su izašli na teren i odredili nove dimenzije. Firma „Enim“ Smederevo je postavila nove stative, a zasejana je i nova trava. Igrači ženskog i muškog fudbalskog kluba se trude da se priviknu na ove izmene i počeli su malo ozbiljnije da shvataju čuvanje terena. Više nemamo problem sa vlažnim terenom. Stadion održava ukupno tri radnika, što je najbolniji deo cele priče“, kaže Miroslav Stanković, upravnik Gradskog stadiona.

 

Miroslav Stanković, upravnik Gradskog fudbalskog stadiona

Krajem meseca počeće uklanjanje dotrajalih sedišta i sa istočne tribine, koja odavno nije u funkciji, ali sada već predstavlja opasnost po decu iz komšiluka koja su tu igraju.

Pogled iz VIP lože na stadion

Nadam se da će naredne godine i ta tribina biti hidroizolovana i sređena i da će biti postavljeno novih 600 - 700 sedišta, kao i preostala na zapadnoj tribini. Planova je dosta, ali ne može sve da se odradi. Veći radovi izvedeni su još 2008/2009, pa tek sada. Investicije nisu male, ali u Gradskoj upravi su shvatili da treba ulagati i u Gradski fudbalski stadion, jer je delimično oronuo. Trudimo se da nešto novo nabavimo, ove godine nabavljen je nov bojler za igrače, međutim kada se bolje pogleda sve su to mrvice, ali nas raduje svaka promena na bolje, ipak se nešto vidi. Dobili smo novu traktorsku kosačicu, a očekujem još mašina koje će nam pomoći u našim naporima da održavamo fudbalski teren, za koji kažu da je jedan od lepših po pitanju kvaliteta trave. Želja je mnogo, a ipak sve zavisi od para koje grad opredeli“, rekao je Stanković.

 

Nove stative

  • Bolji uslovi i za gradski fudbal (FOTO)
  • Bolji uslovi i za gradski fudbal (FOTO)
Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top