BONIĆ: „Vojvodina“ je favorit, ali naša ekipa je kvalitetna

Požarevac

Sport

BONIĆ: „Vojvodina“ je favorit, ali naša ekipa je kvalitetna

Foto: T. Sotirov

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbojkaški klub ,,Mladi radnik“ najavio je danas prvenstvenu utakmicu VII kola Super lige Srbije protiv beogradskog ,,Partizana” i polufinale Kupa Srbije u kome će požarevački klub snage odmeriti sa ,,Vojvodinom“ iz Novog Sada.

Dragan Bonić, trener OK ,,Mladi radnik”, podsetio je da igrači na svim pozicijama igraju odlično, a da ekipa predstavlja spoj mladosti i iskustva, te da na svakom treningu primećuje napredak.

Takođe je podsetio na utakmicu sa klubom ,,Novi Sad Maneks“ koja je odigrana u subotu, 12. novembra, kada su odbojkaši  požarevačkog kluba ostvarili pobedu rezultatom 3:0, bez ijednog izgubljenog seta, te je ocenio da ekipa OK ,,Mladi ranik“ odavno nije igrala tako kvalitetno.

 ,,U budućnosti nas očekuje zgusnut raspored, pa ćemo u narednih mesec i po dana igrati devet utakmica. U četvrtfinalu Kupa Srbije igrali smo sa ,,Crvenom Zvezdom“ u Beogradu i tada smo pobedili, a u polufinalu smo dobili najjačeg protivnika. Odbojkaški klub ,,Vojvodina“ je favorit, šampion države, ali naša ekipa je kvalitetna i daćemo sve od sebe“, kazao je Bonić.

On je istakao da su svi igrači zdravi i da su izlečili sve povrede, te očekuje da će i ove godine pobediti u polufinalu i igrati finale Kupa Srbije.

Goran Bjelica, odbojkaš ,,Mladog radnika“, rekao je da ekipa ima potencijala, te da će vremenom igra biti još bolja.

,,Nećemo da pretimo nikome, ali imamo svoj pravac i nema opuštanja“, istakao je Bjelica.

Njegov saigrač, Vanja Eremić, koji igra na poziciji primača, istakao je da se se oseća hemija na svakoj utakmici među igračima, ali da ni ostali protivnici nisu za potcenjivanje.

Prvenstvena utakmica VII kola Super lige Srbije izmedju OK “Partizan” Beograd i  OK “Mladi Radnik” Požarevac biće odigrana subotu, 19. novembra, u Beogradu sa početkom u 17 časova.

Polufinale Kupa Srbije između   OK “Mladi radnik” Požarevac  i OK “Vojvodina” Novi Sad biće odigrana u sredu 23. novembra, u Sportskom centru “Požarevac” sa početkom u 19 časova. 

To Top