Braničevska okružna liga imaće i dalje 16 timova

Braničevo

Sport

Braničevska okružna liga imaće i dalje 16 timova

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na sednici Sekretarijata Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Braničevskog okruga donete su odluke o sastavima liga kojima rukovodi ovaj savez.

Braničevska okružna liga, koja spada u peti rang takmičenja, imaće i dalje 16 timova. 

Novajlije u ovoj ligi su „Napredak 1936“ iz Velikog Crnića, „Mladost“ iz Biskuplja“ i „Manastirica“ iz istoimenog mesta.

Ostali članovi ovog takmičenja su „Rudar2001“ iz Kostolca, „Budućnost“ iz Vezičeva“, „Sirakovo“ iz Sirakova, „Trgovački“ iz Petrovca na Mlavi, „Omladinac“ iz Šetonja, požarevački „Železničar“, „Borac“ iz Klenovnika, „Rudar“ iz Krepoljina, „Integral“ iz Batuše, „Sloga“ iz Burovca, „Obilić“ iz Živice, „Napredak“ iz Simićeva i „Sloga“ iz Lučice. 
Međuopštinske fudbalske lige „Dunav“ i „Mlava“ su proširene sa 14 na 16 ekipa. Članovi su: MFL „Dunav“ su „Batovac“, koji je prvak Gradske fudbalske lige „Dunav“, „Napredak“ iz Bubušinca, „Mladi Borac“ iz Majilovca, „Borac 2016“ iz Donje Kruševice, „Desine“ iz Desina,  „Polet“ iz Voluje, „Vihor“ iz Maljurevca, „Barič“, bratinačka „Mlava“, „Dizel“ iz Bara, „Sloga“ iz Mustapića, „Napredak“ iz Poljane, „Žitkovica 2017“, „Stig 1955“ iz Beranja, „Ljubičevo“ i „Baštovan 2015“ iz Carevca.
Ekipe koje će se takmičiti u MFL „Mlava“ su: „Mlava“ iz Malog Laola,“Krilaš“ iz Ćovdina, „Rade Marković“ iz Dubočke, „Mladost“ iz Ranovca, „Jasenovac“ iz Krepoljina, „Borac“ iz Vukovca, „Bata Bulić“ iz Bistrice, „Jedinstvo“ iz Kamenova, „Borac“ iz Velikog Laola, „Pobeda 1953“ iz Osanice, „Sloga 1945“ iz Velikog Sela, „Udarnik“ iz Sibnice, „Sloga 1952“ iz Velikog Popovca, „Zadrugar 1947“ iz Tabanovca, „Radnički“ iz Knežice i „Omladinac“ iz Busura.
Proširenje međuopštinskih fudbalskih liga je samo za ovu sezonu, tako da se od iduće sezone broj klubova u ove dve lige vraća na 14. 
Početak prvenstva za sve tri lige FSBO zakazan je za vikend 22. i 23. avgusta, a kraj jesenjeg dela je 14. i 15. novembra. Vanredna kola predviđena su za 2. i 9. septembar.


 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top