Čelnici Dveri u Požarevcu napustili stranku

Požarevac

Politika

Čelnici Dveri u Požarevcu napustili stranku

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik Gradskog odbora Dveri u Požarevcu, Dragan Papović i podpredsednik Marko Đurđević, podneli su neopozive ostavke na svoje funkcije i izašli iz članstva SP Dveri, navodi se u saopštenju koje su potpisali bivši članovi SP Dveri.

U saopštenju koje je stiglo u našu redakciju stoji i da je raspuštena Uprava GrO SP Dveri u Požarevcu, iz razloga što je nakon ostavke predsednika i podpredsednika iz Uprave GrO Dveri Požarevac izašlo ukupno sedam članova, od kojih je pet izašlo i iz članstva SP Dveri.

“Razlozi za ostavku Dragana Papovića i Marka Đurđevića, kao i ostalih članova Uprave, su unutarstranačke prirode. Najbitniji razlog je nedostatak Statutom zagarantovane autonomije gradske organizacije u odnosu na ostale centralne organe SP Dveri, kao i konkretna kadrovska rešenja  koja su nametnuta GrO Dveri Požarevac po principu negativne selekcije. Takvim načinom funkcionisanja preko potrebna promena sistema nije moguća. Ovim putem želimo javnost da upoznamo i sa time da će svi, sada već bivši članovi GrO Dveri Požarevac, nastaviti svoju borbu protiv aktuelnog vladajućeg režima, te da se ogradimo o čaršijske priče o nekakvoj „prodaji“ vladajućem režimu i „preletanju“, navedeno je u saopštenju.

Bivši članovi Dveri još kažu da će ostati na istom putu časne borbe za bolju i pravedniju Srbiju i bolji Požarevac, kao i da će svoj trud i rad iskazati kroz lokalno udruženje građana.

To Top