Centar za socijalni rad biće preseljen u centar grada

Požarevac

Društvo

Centar za socijalni rad biće preseljen u centar grada

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradska uprava Požarevac raspisala je javnu nabavku za građevinske radove na adaptaciji i sanaciji poslovnog prostora u javnoj svojini grada Požarevca za potrebe Centra za socijalni rad.

U pitanju je zgrada Komercijalne banke u ulici Moše Pijade, koju je grad kupio prošle godine.

>>ZGRADA “KOMERCIJALNE BANKE” SADA U VLASNIŠTVU GRADA<<

Kako se navodi u dokumentaciji, u planu je da Centar za socijalni rad bude smešten u delu objekta iza uprave Apotekarske ustanove Požarevac, koji se sastoji iz podruma površine 255 metara kvadratnih, prizemlja od 251 i prvog sprata površine od 372 metra kvadratna.

Grad preko javne nabavke traži izvođača radova koji podrazumevaju, kako je precizirano, razbijanje dela žardinjere na ulaznom platou radi formiranja rampe za invalide, obijanje maltera u velikoj podrumskoj prostoriji, demontažu postojećeg stakla na ulaznom vetrobranu, demontažu i uklanjanje postojećih vrata između dva predprostora na sanitarnom čvoru, kao i demontažu postojeće sanitarije u toaletima.

Takođe, u planu je uklanjanje itisona u kancelarijama, zatim postojećeg spuštenog rigips plafona na delu sprata iznad apoteke i sanacija krova.

Procenjena vrednost javne nabavke je gotovo osam miliona dinara bez PDV-a.

U konkursnoj dokumentaciji je navedeno da je rok za izvođenje radova maksimalno 60 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao, a garantni rok za izvedene radove najmanje dve godine.

Podsećamo da je grad kupio zgradu Komercijalne banke sa ciljem da se u nju smeste javna preduzeća i ustanove. Za sada je samo JKP “Vodovod i kanalizacija” smešteno u ovaj objekat, a u toku je adaptacija prostorija za smeštaj JKP “Komunalne službe” Požarevac.

To Top