Četiri firme izvodiće radove na ugradnji solarnih panela

Požarevac

Društvo

Četiri firme izvodiće radove na ugradnji solarnih panela

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije Gradske uprave u Požarevcu utvrdila je preliminarnu listu privrednih subjekata koji su na osnovu javnog poziva izabrani za sprovođenje mera.

Za ugradnju solarnih panela, invertera i prateće instalacije za porodične kuće izbarane su firme ,,Telefon inženjering“ Zemun, ,,ELSOL“ Požarevac, ,,Begatron“ Nova Pazova i ,,MT-KOMEX“ Beograd. Preliminarnu listu pogledajte OVDE.

Solarna energija, pumpe i sistemi za regulaciju toplote su mere koje su bile obuhvaćene ovim pozivom firmama za energetsku sanaciju u gradu Požarevcu, a koji je objavljen 27. septembra.

Po ovom pozivu bile su predviđene dve mere za koje se firme prijavljuju, navodi se u saopštenju informativne službe Požarevca.

Prva se odnosila na nabavku i ugradnju solarnih panela, invertera i prateće instalacije za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe, a druga za unapeđenje sistema grejanja ugradnjom cirkularnih pumpi i regulatora protoka (kalorimetri, delitelji toplote, balans ventili).

To Top